Portret Familie Verdonk

Familie Verdonk runnen al jaren een kermisattractie. Deze keer waren ze neer gestreken in Breukelen. Ik maakte een portret van de familie.

Zwembad herinneringen

In mijn jeugd heb ik veel gezwommen, hierbij heb ik veel herinneringen. Deze heb ik proberen vast te leggen!

Thea Postma


Dit is Thea Postma, mijn oma. De reden voor dit boek is ontstaan uit mijn eigen nieuwsgierigheid over haar verleden. Vorig jaar is mijn opa, haar man, overleden. Mijn opa was erg gedreven door fotografie en film. Na het ontdekken van een kast vol met dia´s, ben ik in het familie verleden gedoken. Samen met mijn oma bespreek ik haar leuke momenten en pijnlijke herinneringen. Haar wens was om nog eens naar de dia´s te kijken, we projecteren de oude dia´s op een krakkemikkig projectiescherm. De reeks van haar overleden dochter, Jacqueline, kleuren prachtig op het scherm. Misschien een zwarte bladzijde in haar leven maar geen verdriet, enkel een mooie herinnering.

Prinsjesdag 2015

Profielfoto's Twelve


Voor Twelve heb ik de portretfoto's mogen verzorgen. Iedere nieuwe Twelver krijgt een profielfoto. De teller staat op 200 unieke gezichten. Scroll door de Twelve website voor de profielfoto's.

Website en Visual Design Groeileaders


Door Groeileaders werd ik gevraagd om een huisstijl te ontwerpen met daarbij een passend logo. Ook verzorgden ik de opmaak van de website en de daar bijpassende fotografie.

© MEDIAKOCH.NL  ALL RIGHTS RESERVED PORTFOLIO MEDIA KOCH Home | Portfolio Media Koch